Wednesday, April 1, 2015

Огляд методів прийому платежів на сайті або в інтернет магазині

Якщо ви вирішили замовити інтернет магазин і бізнес сайт, то модуль прийому платежів буде зручним інструментом, за допомогою якого надійшла оплату ви зможете легко переводити на свою банківську карту. Нижче представлений короткий огляд способів прийому платежів, які можна підключити при виготовленні сайту або інтернет магазину.
Способи прийому платежів, які можна підключити при виготовленні сайту або інтернет магазину

Електронні платіжні системи, такі як Яндекс.Деньги, WebMoney, Qiwi-Гаманець можна прив'язати до банківської карти приватного або юридичної особи. Ці платіжні системи сьогодні дуже популярні. Відсоток за переказ грошових коштів не великий, як правило, не вище 1%. Цей метод зручний тому, що ваші покупці можуть проводити оплату, не виходячи з дому.

До мінусів відноситься необхідність реєстрації в платіжній системі, так само можливі ліміти на суму платежу (наприклад, до 15 000 рублів).

ТЕРМІНАЛИ ОПЛАТИ, такі як Елекснет, Qiwi - вони знаходяться в основному в магазинах або салонах зв'язку. За невелику комісію можна провести платіж за послуги або товари. Після внесення коштів, інформація про проведений платіж буде передана в інтернет магазин, але вам як власникові сайту заздалегідь потрібно прив'язати свій магазин до оплати через термінал.

До мінусів відноситься необхідність пошуку терміналу оплати, крім того таку оплату можна провести в нічний час.

Агрегатор ПРИЙОМУ ПЛАТЕЖІВ, такі як Robokassa, Assist - вони об'єднують різні способи прийому платежів і дають можливість виводити кошти на банківський рахунок або карту. Ці сервіси прийому платежів хороші тим, що об'єднують безліч способів і вам не буде потрібно укладати договір окремо з кожною системою.

SMS ПЛАТЕЖІ - дуже зручний сервіс, так як мобільними телефонами користуються практично всі. Однак такий спосіб прийому платежів підійде для сайтів або інтернет магазинів з не високими цінами, оскільки баланс телефону часто не перевищує 500 руб. Такі платежі зручно здійснювати, тому що для цього потрібно відправити для замовлення цифровий код на ваш короткий номер і більше нічого.

До мінусів відноситься необхідність укладення договорів з кожним стільниковим оператором. Як альтернативу можна використовувати сервіс A1pay.ru, в якому основні стільникові оператори вже підключені.

БАНКІВСЬКІ КАРТКИ Visa, MasterCard - цей спосіб стає все більш популярним, багато користувачів вже звикли розраховуватися за покупки в магазині банківською картою і скористаються цим способом і для оплати на сайті. Як приклад систем для організації процесингу банківських карт можна розглянути сервіси Chronopay або Assist.

До мінусів відноситься обережність деякої категорії користувачів і відсутність їхньої довіри. Не всякий хоче вказувати номер своєї банківської картки. Для вирішення цього питання існує можливості віртуальних карток, цей спосіб гарантує захист покупця від несанкціонованого використання його кредитної картки.

a1z.ru - создание сайтов и интернет магазинов и подключение систем оплаты

На що важливо звернути увагу, коли ви обираєте типи оплати при створенні сайту або інтернет магазину:

    Визначити максимальну вартість ваших товарів і послуг. Цілком імовірно, що вашому сайту буде достатньо оплати через sms.
    Яка ваша цільова аудиторія, як користувачам буде зручніше оплачувати покупки на сайті. При підключенні декількох варіантів оплати шанс, що відвідувач купить саме у вас, суттєво підвищується.
    Ви будете окремо підключати різні способи прийому платежів через платіжні системи або користуватися послугами агрегаторів.
    Підключаючись до агрегатору, ви заощадите час до запуску проекту, так само вам не потрібно укладати договори з декількома системами. Однак, ви будете залежати від одного джерела надання послуг. У разі неполадок в роботі системи, користувачеві доведеться чекати, коли почне працювати сервіс оплати або він просто піде з сайту.
    Чи будете ви використовувати на сайті оплату кредитною карткою.

Працюючи над створенням інтернет магазинів або бізнес сайтів з впровадженою системою прийому платежів, ми завжди приділяємо увагу не тільки самим способів оплати, але і зручності для користувачів. Фахівці веб студії «Аванзет» запропонують найбільш зручний у вашому випадку спосіб прийому оплати на основі того, що найчастіше застосовується у вашому сегменті бізнесу, щоб процес покупки зробити приємніше і простіше для ваших клієнтів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com