Friday, April 3, 2015

Розробка інтернет магазинів на Бітрікс

Розробити сучасний повнофункціональний інтернет магазин на Бітрікс - така потреба виникає у власників бізнесу, коли необхідно розширити географію бізнесу і коло потенційних покупців, розширити асортимент і оптимізувати бізнес процеси.

Ми рекомендуємо для серйозних інтернет магазинів систему управління сайтом 1С-Бітрікс - тому що вона є не тільки найбільш зручною і просунутої, але і максимально заточена саме під продажу. Бітрікс надає можливість інтегрувати в інтернет магазин 1С Управління Торгівлею і популярні платіжні системи. На сьогодні - це самий грамотний і професійний підхід до здійснення онлайн бізнесу.
Розробка інтернет магазинів на 1С Бітрікс здійснюється в 5 етапів:
[Заповнити бриф на створення бізнес сайту]
Заповнюємо
бриф
[Укласти договір на створення бізнес сайту]
Укладаємо
договір
Создание сайтов в веб-студии Аванзет - 5 этапов
Визначаємо
цілі і завдання
[Розробка бізнес сайту]
Розробляємо
магазин
[Розміщення в мережі бізнес сайту]
Отримуємо розрахунок
викладаємо в мережу

Починаючи розробку інтернет магазину ми попередньо проводимо маркетинговий аналіз сайтів конкурентів для того, щоб врахувати їх слабкі сторони і зробити ваш інтернет магазин більш привабливим і зручним для користувачів. У роботі над проектом інтернет магазину ми приділяємо особливу увагу інтерфейсу:

    вигідною презентації товару,
    зручності і простоті навігації.
    дизайн повинен бути спокійним і радувати око,
    все необхідне для покупця повинне знаходитися під рукою,
    швидкість завантаження сторінок сама мінімальна

Найбільш придатною для реалізації серйозного інтернет магазину є версія Бітрікс - «1С Управління сайтом». Це багатомодульна програмне рішення, яке дозволяє настроювати CMS практично під будь-які вимоги замовника.

Разработка интернет магазина на Битрикс
Модулі для магазину на 1С Бітрікс "Управління сайтом"

    Модуль поетапного оформлення замовлення
    Зрозуміла і зручна візуалізація управління замовленнями для менеджера в панелі адміністрування і для користувача в особистому кабінеті
    Сервіси оповіщення про статус замовлень (автоматична відправка поштового повідомлення і СМС розсилка)
    Інтеграція з платіжними системами (кредитні карти, електронні гроші, банківські перекази)
    Вивід на друк документації з сайту
    Здійснення управління доставкою товару
    Інтеграція з 1С та CRM-системою Бітрікс 24.

Інтеграція інтернет магазину з системою «1С Підприємство» та «1 Бітрікс - Управління сайтом» робить дуже зручним здійснення продажів через інтернет магазин. Ви отримаєте ресурс в якому автоматизовані наступні процеси:

    Вивантаження на сайт каталогу товарів і прайс-листа з «1С»
    Оновлення даних з «1С» за розкладом по товарах, залишкам і цінами
    Отримання та обробка в «1С» замовлень з інтернет магазину

Ваш інтернет магазин на Бітрікс може виконувати немає тільки основну функцію - онлайн продажу, але одночасно виконувати роль корпоративного сайту, що дуже зручно.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com