Friday, April 3, 2015

Проектування сайтів на Бітрікс, WebAsyst, Joomla, WordPress, Drupal

Специфіка роботи веб розробників веб студії «Аванзет» така, що веб майстрам доводиться працювати з різними CMS. Ми займаємося проектуванням сайтів, як на комерційних CMS, таких як Бітрікс, WebAsyst, так і на загальнодоступних (безкоштовних) Joomla, WordPress, Drupal та інших.

У цій статті будуть викладені основні моменти, що стосуються вирішення типових завдань. Під типовими завданнями ми розуміємо найбільш часто зустрічаються завдання для більшості наших клієнтів.
Розробка сайту це тільки перший етап - далі ресурс повинен розвиватися і це теж має бути закладено на етапі проектування сайту.

Розвиток сайту - це поява нових категорій, розділів, додавання нових меню, акцій, форм зворотного зв'язку, можливість додавання складних фільтрів, додавання інформації про нові філії та ін. Це тільки незначний список доробок і змін, які можуть знадобитися при розвитку сайту.

Проектирование сайтов - веб студия Аванзет
Типові завдання при проектуванні сайтів та інтернет магазинів

Перераховані нижче завдання часто є необхідними на етапі розробки сайту, але їх реалізація не завжди закладена в можливості обраної CMS, і в цьому випадку потрібно індивідуальне програмування, створення унікального функціонала для реалізації бізнес логіки клієнта.

    Реалізація пошуку по сайту
    Формування структури каталогу
    Додавання нестандартних атрибутів у товарів в каталозі
    Виведення різновидів товару. Коли в інтернет магазині один і той же товар має різні кольори і розміри (це, по суті, різні товари, зі своїми артикулами, але вони повинні на одній сторінці виводитися певним чином)
    Реалізація складних фільтрів
    Форми зворотного зв'язку.
    Опитування, анкетування
    Онлайн замовлення, які вимагають фіксації в базі даних
    Формування логіки замовлення товару в інтернет магазині, відмінною від стандартної, передбаченої в CMS.
    Додати в замовлення, які або додаткові дані про клієнта

СЕО оптимізація при розробці сайтів на Бітрікс, WebAsyst, Joomla, WordPress, Drupal

При розробці сайтів на Бітрікс , WebAsyst, Joomla, WordPress, Drupal ми так само вирішуємо технічні завдання, які пов'язані з SEO оптимізацією сайту. Це дуже важливо саме для комерційних проектів, тому що чим раніше сайт займе високу позицію в пошуковій видачі, тим раніше він почне приносити дохід своєму власнику. Нижче перерахований перелік основних технічних моментів, пов'язаних з первинної СЕО оптимізацією:

    Управління заголовками і мета даними, формування їх за шаблоном
    Впровадження ЧПУ (людино-зрозумілий URL)
    Налаштування 404 сторінки,
    Налаштовані секції Yandex і Google bots,
    Прописані директиви host, sitemap
    Налаштоване правило 301 redirect на Головне дзеркало сайту (www)

1 comment:

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com