Friday, April 3, 2015

На який CMS створити сайт компанії?

Коли наші клієнти звертаються за консультацією і задають питання, на якій CMS створити сайт компанії , ми спочатку з'ясовуємо цілі і завдання майбутнього сайту. При виборі движка, ми враховуємо багато параметрів, таких як кількість необхідних модулів, популярність системи, гнучкість, вартість та інші.
Що таке CMS?

Це система управління контентом сайту. По суті - це набір готових програмних модулів, які пов'язані в єдину систему.

Якісь движки зручні для інтернет магазину , а інші краще пристосовані для блогу; є такі, які відмінно працюють на невеликих сайтах, але «лягають» при навантаженні або при збільшенні обсягу сайту до декількох сотень сторінок; є такі, які мають гігантський функціонал, але при цьому дуже складні.

Вибір движка для сайту компанії впливає не тільки на вартість розробки, але і на вартість подальшого його розвитку та підтримки. Правильний вибір CMS може заощадити пристойний бюджет.

Вибір движка тільки з першого погляду здається вузьким технічним питанням. Від цього вибору безпосередньо залежить вартість розробки та підтримки сайту. Особливо, якщо ресурс буде високонавантажених. Є багато витратних статей, про які забувають на етапі замовлення, але в потім, вони спливають і збільшують бюджет проекту.

Саме тому ми приділяємо велику увагу проектуванню майбутнього розвитку ресурсу і прагнемо передбачити можливості масштабування сайту
Класифікація CMS, їх популярність і стратегії вибору

CMS по виду ліцензії, діляться на комерційні та безкоштовні.

    Перевага комерційних движків в тому, що завжди є розробник системи, який гарантує тих підтримку і оновлення.
    Загальнодоступні движки відрізняються тим, що не потрібно купувати ліцензію, але варто пам'ятати про витрати на тих підтримку.

Наша веб студія при розробці сайтів спеціалізується на безкоштовних CMS - Joomla, MODx, WordPress і Drupal. З комерційних ми працюємо з 1С-Бітрікс і WebAsyst.

Є один поширений міф, що безкоштовні движки уразливі для злому із за відкритого вихідного коду. Хакерам нібито простіше знайти уразливості в захисті. Насправді, популярні загальнодоступні CMS з відкритим кодом, часто захищені краще, ніж комерційні.
Як швидко вибрати платформу для сайту

Найпростіше - зорієнтуватися на ті CMS, які застосовують аналогічні сайти. Якщо ви не хочете винаходити велосипед або плисти проти течії, подивіться, які CMS використовуються для проектів, схожих на ваш, і прийміть рішення на користь перевіреного вибору.

1 comment:

  1. Доброго дня!
    Підкажіть будьласка як я можу додати до свого сайту плагін? Я сам не розбираюся в сайтах, мені робили сайт в Индиго http://www.idg.net.ua/ зараз я не маю грошей щоб до них звернутися, тому питаю вашої поради.

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com