Wednesday, April 1, 2015

Виготовлення сайтів - терміни розробки

Виготовлення сайту - це трудомісткий процес, який складається з декількох послідовних етапів. На кожному з яких відбувається взаємодія із замовником. І від ефективності цієї взаємодії у багато залежить швидкість розробки сайту. Однак, при укладанні договору ми зобов'язані вказати конкретні терміни створення сайту , тому існує розподіл часу на роботу над кожним етапом.

    Створення дизайну сайту -18% часу
    МАРКЕТИНГОВИЙ АНАЛІЗ - 13% часу
    РОЗРОБКА СТРУКТУРИ САЙТУ - 11% часу
    ВСТАНОВЛЮВАТИ CMS - 13% часу
    Обговорення І внесення правок - 15% часу
    СЕО ОПТИМІЗАЦІЯ - 12% часу
    ВИГОТОВЛЕННЯ САЙТУ І НАПОВНЕННЯ КОНТЕНТОМ - 18% часу

    Создание сайта - этапы работ

Створення дизайну сайту -18% часу включає в себе створення блок схем або прототипів всіх сторінок майбутнього веб-сайту і отрисовку дизайн макетів всіх сторінок сайту. Велика частина часу йде на розробку дизайну Головної сторінки. Термін 12-14 днів - це ідеальний термін для роботи над проектом корпоративного сайту з дизайном 5-7 внутрішніх сторінок. За цей час при своєчасній зворотного зв'язку від замовника ми отрісуем дизайн макет з урахуванням правок і переробок, без верстки на CMS.

МАРКЕТИНГОВИЙ АНАЛІЗ - 13% часу. Це аналітична робота: вивчення цільової аудиторії, збір і аналіз інформації про сайти конкурентів. Ми вивчаємо не тільки ті сайти, які замовник вказує як основних конкурентів, але багато інших для того, щоб виявити їх слабкі і сильні сторони і використовувати в проектуванні хороші ідеї, по можливості посиливши їх. Це важливо, нам потрібно зрозуміти, як вони влаштовані, який використовується функціонал, що можна поліпшити. Ця робота значною мірою вплине на майбутній бюджет просування сайту і визначить обсяг підготовки текстів і внутрішньої СЕО оптимізації.

РОЗРОБКА СТРУКТУРИ САЙТУ - 11% часу. Розробка структури меню і інтерфейсу - це основний фактор в просуванні і майбутньої розкрутці сайту. Вони повинні відповідати основоположним правилам юзабіліті і задовольняти рекомендаціям пошукових систем. При створенні сайту ми завжди продумуємо майбутнє можливе розширення функціоналу та передбачувані зміни на сайті. Структуру сайту необхідно проектувати таким чином, щоб вона була легко змінною і розширюваної під потреби клієнта.

ВСТАНОВЛЮВАТИ CMS - 13% часу. Установка системи управління контентом так само вимагає внутрішньої оптимізації. У стандартній CMS є функціонал, який може бути не потрібний на конкретному сайті і тому немає необхідності його встановлювати і витрачати на це додатковий час.

Обговорення І внесення правок - 15% часу. Це час, який рівномірно розподіляється на весь період роботи над проектом, однак якщо комунікація із замовником в процесі роботи не налагоджується і якщо цей ліміт істотно порушується і ми не можемо досягти компромісної угоди, то іноді доводиться розлучитися, наприклад, після завершення якогось етапу робіт , тому що співпраця перестає бути взаємовигідною.

СЕО ОПТИМІЗАЦІЯ контенту і сайту - 12% часу. Ця робота робиться на етапі складання сайту. Ми робимо аналіз статистики пошукових запитів, формуємо семантичне ядро сайту і проводимо оптимізацію всіх заголовків в текстах під ключові запити.

ВИГОТОВЛЕННЯ САЙТУ І НАПОВНЕННЯ КОНТЕНТОМ - 18% часу. Цей час використовується на втілення в життя всього того, що планувалося і проектувалося: верстка дизайну, підготовка текстів, створення структури і меню. Після завершення цих робіт, сайт заливається на хостинг, реєструється в пошукових системах і далі залишається дочекатися індексації для початку робіт по просуванню.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com