Saturday, March 28, 2015

Як відрізнити хороший сайт від поганого? - Частина 2

Чим відрізняється хороший сайт від поганого? Знати відповідь на це питання важливо перед тим як знайти розробника або замовити створення сайту в веб студії.

Перш ніж дати визначення гарного сайту, розглянемо три варіанти як зробити «поганий» сайт, який не буде працювати.

    Замовити племіннику одного генерального директора - зробить «на коліні» зате безкоштовно
    З дизайном на безкоштовному шаблоні і вкраденим контентом - дешево і швидко
    З півгодинної завантаженням і непрацюючими посиланнями - зате з безкоштовним хостингом

Для тих, хто вирішив створити свій сайт , важливо знати, як можна оцінити якість виконання робіт розробником. Це досить специфічні речі, але від них у величезній мірі залежить успішність роботи та ефективність веб-сайту.

Система управління сайтом. Або система оновлення інформації - дозволяє змінювати будь-яку сторінку сайту, додавати фотографії та малюнки, створювати нові сторінки і розділи на сайті. Системи управління сайту (CMS) бувають платні (наприклад Біртрікс ) і загальнодоступні (наприклад, Joomla або Drupal). Вибір CMS залежить від завдань, які повинен вирішувати сайт і від Вашого бюджету. Але в будь-якому випадку хороший сайт повинен мати систему управління контентом, а не бути статичним.

Верстка сайту -це те, від чого залежить коректне відображення всіх елементів сайту. Якісна верстка сайту - це трудомісткий процес, що займає багато часу, що вимагає концентрації і максимальної уваги до деталей. Якість верстки можна оцінити, подивившись вихідний код сторінки, але для цього потрібно володіти спеціальними знаннями. Використовуючи поєднання клавіш ctrl + u, можна побачити величезну кількість символів, і тоді стане зрозуміло, що зробити якісну верстку без помилок непросте завдання, що вимагає значного часу і відповідного бюджету.

Заповнення службових полів та створення службових модулів. До службових полях відносяться:

        ЧПУ (людино-зрозумілий URL), опис кожної сторінки сайту, ключові фрази, занесені в певний службове поле сторінки.
        Карта сайту (Sitemap), інструкція для пошукових роботів, яка повинна зберігатися у файлі Robots.txt,
        Конфігураційний файл .htaccess, який дозволяє розмежувати права користувачів і вносити зміни на сайт без загрози того, що сайт «розвалитися»,
        Мета теги - спеціальні символи, які використовуються пошуковими системами для реєстрації сторінок сайту.

У поганих сайтах розробники не обтяжують себе заповненням службових полів - навіщо робити зайву роботу. Однак їх відсутність сильно впливає на просування сайту і на ранжирування пошуковими системами.

Установка корисних програм. Корисні програми можна розділити на дві категорії:

    Корисні для користувачів, такі як калькулятор, он-лайн консультант, розширений пошук та інші
    Корисні для власника сайту, такі як, автоматична розсилка новин, установка веб-візору, що дозволяє бачити, що роблять користувачі на сайті або інтеграція сайту з системою бухгалтерської звітності. Хороший сайт буде зручним помічником, який замінить одного або декількох співробітників і заощадить Ваш час.

Как отличить хороший сайт от плохого

Отже, ми розглянули критерії якісного сайту, і тепер стало очевидно, що хороший сайт не може бути дешевим. Прямий взаємозв'язок між вартістю створення сайту і його якістю існує завжди. Народна мудрість «Безкоштовний сир буває тільки в мишоловці» досі не втратила свою актуальність.

Замовляючи сайт у студента Васі, пам'ятайте, що він в будь-який час може одружитися, піти в армію, переїхати в інший регіон або просто змінити телефон. І тоді може статися ситуація, описана нижче.
Як тричі заплатити за створення одного сайту?

    Вибрати найдешевша пропозиція і в результаті отримати кілька сторінок з незаповненими мета тегами, описами, полями для ключових слів, без карти сайту та ще без багато чого іншого.
    Замовляючи просування дізнатися, що такий сайт не може піднятися у видачі в пошукових системах по всім перерахованим вище пунктам. А щоб його стало можна просувати, доведеться робити оптимізацію, яка може коштувати стільки ж, скільки вже заплачено за створення сайту .
    Після детального аудиту , дізнатися ще безліч «косяків» і помилок, допущених «дешевими» розробниками. І зробити висновок про те, що якщо мета отримувати з сайту замовлення і нових клієнтів - його потрібно робити заново, тому що переробляти буде дорожче.

Так відбувається тому, що ті, хто роблять дешево, роблять тільки третина того, що потрібно робити - а саме видиму замовником частина. Замовник платить тільки за те, що бачить - картинки і розміщення тексти. Велика частина айсберга прихована. Якщо виконувати всю роботу якісно, то часу буде потрібно в три рази більше, а значить і вартість створення сайту повинна бути в три рази вище.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com