Friday, March 20, 2015

Невід'ємні складові процесу створення якісного сайту

Процес створення якісного сайту включає в себе безліч взаємопов'язаних етапів, від яких залежить підсумковий результат. Особливо складно працювати, якщо встановлені стислі терміни, але в будь-якому випадку професійна команда завжди чітко здійснює поставлені завдання.

На сьогоднішній день розробка сайту - це свого роду програмна підтримка, що дозволяє вивести Інтернет-ресурс на перше місце серед конкуруючих сайтів. Завдяки сучасним технічним методам він просувається і оптимізується, що, природно, приносить замовнику гарний прибуток.

Один з найважливіших етапів створення сайту - формування зручної навігації, оскільки жоден користувач не захоче залишатися на ресурсі, меню якого настільки заплутано, що він не може отримати необхідну інформацію. Крім того, увагу варто приділити і дизайну сторінок, де не повинні бути присутніми дратівливі кольору і зайві елементи. Зайшовши на такий сайт вдруге, користувач обов'язково згадає, що він уже відвідував його раніше.

У процесі створення якісного сайту також особлива увага приділяється його наповненням. Адже користувач заходить в мережу Інтернет з метою пошуку конкретної інформації, і, щоб його зацікавити, кожен веб ресурс повинен висвітлювати свою тематику не в загальних рисах, а детально, можливо з приведенням будь-яких цікавих фактів чи історичних даних. Але в будь-якому випадку необхідно переслідувати таку мету, як корисність інформації. Саме відсутність користі в отриманих даних спонукає відвідувача піти на інший сайт.

У випадку, якщо всі ці умови будуть дотримані, Інтернет-сайт може стати справжнім інструментом у світі бізнесу, причому число його клієнтів буде постійно зростати, а, отже, збільшуватися і прибуток.

Однак для досягнення повного успіху не можна обмежитися лише розробкою сайту, необхідно його оптимізувати, адже якщо в рейтингу пошукових систем сайт потрапить в число першого десятка, а на інших ресурсах будуть розміщені посилання на нього, то ваші шанси значно зростуть. Але варто відзначити, що всі ці заходи принесуть бажаний результат лише в тому випадку, якщо буде здійснюватися робота з цільовою аудиторією.

Але все ж найважливішим етапом у створенні якісного сайту є оформлення технічного завдання. Це строгий документ, і після його підписання фахівці вже не зможуть приймати самостійні рішення, їм доведеться діяти чітко за планом. Саме завдяки технічним завданням замовник зможе контролювати процес розробки, здійснювати звірки. У цьому документі також завжди прописані завершальні етапи, після закінчення яких проект може бути визнаний готовим. За допомогою оформленого документально технічного завдання можна легко усунути виниклі в процесі створення сайту конфлікти. У ньому зазвичай точно наводяться цифри і вказуються вимоги, однак при складанні можливі деякі відхилення від правил, якщо це буде сприяти більш вдалого завершення проекту.

У технічному завданні обов'язково вказується замовник, а також всі взаємодіючі з проектом особи, крім того, прописуються цілі та завдання створення сайту, етапи розробки сайту і відповідальні особи. Воно включає опис структури та наповнення ресурсу, вибір функціоналу та надання переліку вимог.

Залежно від того, як протікатиме процес розробки сайту, за обопільною згодою замовника і виконавця в цей документ можуть бути внесені зміни.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com