Saturday, March 28, 2015

Навіщо Вашому сайту потрібен домен? Необхідність власної адреси

Адреса сайту компанії має важливе значення для її просування в Інтернеті . Найкраще зареєструвати власне доменне ім'я другого рівня , легко промовлене і що відноситься до області діяльності вашої фірми.

Першим рівнем є домени виду ru, com,
другий - виду компанія.ru, компанія.com,
третій - виду www. компанія.ru, www. компанія.com, компанія.com.ru, компанія.nsk.su.

Навіщо компанії потрібен власний домен:

    Легке запам'ятовування адреси сайту. Потенційний клієнт або майбутній партнер по бізнесу без праці згадає короткий і легко вимовний адресу сайту, побачивши його на візитній картці, почувши в рекламному ролику і т.д. Крім того, кожен відвідав ваш сайт користувач Мережі без особливих складнощів згадає його ім'я при бажанні або необхідності поділитися інформацією зі своїми друзями та колегами, зможе продіковано його по телефону.
    Легке знаходження сайту в Мережі. Будь-який користувач Інтернету при пошуку вашої компанії першим ділом спробує набрати адресу www.компанія.ru або www.компанія.com - значить, краще всього, якщо ви зареєструєте такий домен. Якщо дозволяють кошти, краще зареєструвати декілька доменів з різними найбільш ймовірними варіантами написання назви вашої компанії, як повними, так і скороченими. В іншому випадку такими доменами можуть заволодіти ваші конкуренти, що завдасть шкоди вашій компанії.
    Солідність компанії. Відсутність у сайту компанії власного доменного імені сприймається користувачами Інтернету як нестача коштів у компанії на його покупку або її несерйозне ставлення до сучасних технологій. Клієнти неохоче будуть відвідувати сайт з довгим складовим ім'ям, особливо якщо воно зареєстровано на безкоштовному хостингу. Тому багато компаній купують окремі доменні адреси для різних підрозділів, торгових марок, а в окремих випадках і конкретних продуктів.
    Незалежність від провайдера. Відсутність назви інтернет-провайдера в адресі вашого сайту дозволяє залишати його незмінним при переході на обслуговування до іншого провайдера, а отже, зберігає незмінними і всі посилання на ваш сайт з будь-яких інших ресурсів в Інтернеті. Крім того, користувачі Мережі, які відвідали сайт, без зусиль знайдуть його і через тиждень, і через місяць на тому ж самому «місці».
    Створення поштового сервера компанії. Зареєструвавши доменне ім'я, ви можете замовити у нас Віртуальний поштовий сервер і створити для кожного співробітника інформативний і запам'ятовується поштову адресу виду сотрудник@компания.ru.

Сподіваємося, що тепер питання «навіщо потрібен домен» у Вас більше не виникає!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com