Sunday, March 29, 2015

У веб-студії розпочато розробку сайтів на Бітрікс

Новий етап нашого розвитку - розробка сайтів на "1С Бітрікс" . Зараз нами ведеться розробка автомобільного порталу. Для реалізації цього проекту потрібно було реалізувати досить складний і об'ємний функціонал, який включає в себе складну фільтрацію по безлічі параметрів, об'ємний каталог товарів, інтеграцію великих обсягів даних з сайтів постачальників. Для вирішення цих завдань найкращим варіантом стала платформа «1С Бітрікс».

Проектирование сайтов на Битрикс - a1z.ru

Розробка сайту на системі «1C-Бітрікс: Управління сайтом» - дуже трудомісткий процес. Головне в ньому - грамотне проектування. Цей етап, на відміну від інших проектів, зайняв у нас набагато більше часу. Проектування на «Бітрікс» - це дуже відповідальний етап, від якого залежить майбутнє проекту. Так як «Бітрікс» дає можливість масштабування, то при проектуванні бажано знайти оптимальний рівень, який буде відповідати завданням сайту і передбачуваного навантаження.
Проектування сайтів на «Бітрікс» - безперечні переваги

    Зрозумілий і зручний для користувача інтерфейс дає можливість ефективно керувати сайтом.
    Просте управління на основі системи «1C-Бітрікс: Управління сайтом» - не складніше чим працювати зі звичним текстовим.
    Готовий вбудований функціонал: більше 40 різних модулів надають найширші можливості реалізувати будь-які завдання сайту.
    Безпека: продукт забезпечений високим рівнем захисту від злому, сканер безпеки, вбудований антивірус, одноразові паролі та ін. Технології захисту гарантують надійність готового продукту.
    Висока продуктивність сайтів на «Бітрікс»: гарантовано швидкодію за умови обмеженості ресурсу, висока продуктивність для сайтів з великою відвідуваністю.
    Інтеграція з програмою «1С: Підприємство 8.2»: завдяки цьому можна на сайті автоматично публікувати прайс-листи, каталоги товарів з «1С», вивантажувати замовлення і дані по залишках товарів на складі як з сайту в «1С», так і у зворотний бік

Створення сайтів на «Бітрікс» - погляд програміста

Досвідчений програміст, що добре володіє php, гарантовано зможе реалізувати на платформі «Бітрікс» найскладніші проекти. Ядро продуктів «1C- Бітрікс» написано на мові php, а вихідний код повністю відкритий. Величезним плюсом при роботі з «Бітрікс» є те, що можна спробувати протягом 30 днів безкоштовно будь-яку редакцію системи.
До переваг системи платформи «Бітрікс» безумовно можна віднести:

    автоматизований перенесення сайту на хостинг,
    можливості легкого оновлення системи,
    велика кількість як платних так і безкоштовних плагінів,
    якісна техпідтримка,
    забезпечення ефективних внутрішніх комунікацій: управління внутрішніми інформаційними ресурсами компанії, колективна робота над проектами, завданнями та документами

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com