Sunday, March 15, 2015

Розробка сайту | Дизайн фіксований або гумовий?

Який варіант дизайну вибрати при створенні сайту?

Макет дизайну сайту може бути виконаний у двох видах, відмінність визначається характером відображення сайту на екрані монітора комп'ютера.

Дизайн може бути фіксованим або гумовим. Обидва варіанти мають свої переваги і недоліки.

Сайт з фіксованим дизайном має строго певну встановлену ширину, яку буде зберігати незалежно від дозволу екрану монітора.

Гідності фіксованого дизайну:
- 100% -а свобода для діяльності, на роботу дизайнера немає ні яких обмежень, величезний простір для створення складних, красивих і стильних дизайнів,
- Розробка сайту з фіксованим дизайном проста, не займає багато часу, і при необхідності коригування елементів дизайну менш трудомістка, ніж сайта з гумовим дизайном.

Недолік фіксованого дизайну, мабуть, тільки один, - у фіксованого дизайну є тільки одне оптимальне дозвіл екрана, під яке він реалізований. Так, якщо при розробці дизайн був зроблений на оптимальний розмір 800х600, то вже на дозволі 1024х768 сайт буде заповнювати не весь екран монітора. Залишатиметься пусте незаповнений простір, Чим більше дозвіл екрана, тим порожнього, неробочого простору, відповідно, буде більше. Вже зараз, коли настає ера широкоформатних моніторів з великою роздільною здатністю екрану, сайт може здаватися вузьким і не таким гарним, як хотілося б його бачити.

Гумовий дизайн - динамічний, візуально виглядає по-різному і знаходиться в прямій залежності від дозволу екрану монітора. Основна перевага гумового дизайну в тому, що сайт завжди заповнює весь простір екрану. Сайт з гумовим дизайном завжди відображається на всю ширину екрану, незалежно від дозволу монітора і буде відсутній небажане вільний простір.

Недоліки гумового дизайну:
- Динамічність сторінки вносить свої несуттєві, але все одно, обмеження в роботу дизайнера. Рамки цих обмежень звужують потік реалізації творчої думки дизайнера. І іноді буває так, що не завжди на 100% вдається отримати саме те, що хотілося.
на дизайн можуть накладатися обмеження з боку верстальника (прорезчіка графічного макету), обумовлені технічними можливостями браузерів.
- На широкоформатних моніторах з великим дозволом екрану, тестові рядки робочого простору виявляються надмірно довгими, що істотно погіршує умови для читання.
- Сайт може настільки розповзатися в сторони, що істотно псує креативність дизайну, стиль, і виглядає непривабливо.
- Результат відображення сторінок часто непередбачуваний в різних браузерах, тому, розробка сайту з гумовим дизайном процес досить трудомісткий, займає більше часу ніж розробка сайту з фіксованим дизайном, і коштує дорожче.

Ознайомиться з роботою і простотою механізму управління сайтом через " Систему адміністрування сайту "Ви можете скориставшись, розробленим спеціально для Вас тестовим сайтом. У цьому розділі Вам надається унікальна можливість абсолютно безкоштовно створити сайт і випробувати на ньому механізм управління ресурсом. Перейди за посиланням "Перейти на тестовий сайт", реєструватимуться, заходь в свій аккаунт і починай працювати над створенням свого сайту.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com