Saturday, March 14, 2015

Створення сайтів | CMS - Система Управління Сайтом

Щоб сайт працював з швидко і c максимальною віддачею він повинен періодично оновлюватися. У наш час швидкість зміни інформації яка відображається на сторінках сайту вже не виходить за рамки доби, це особливо стосується новинних сайтів, Інтернет магазинів, сайтів - знайомств та ін. Швидкість оновлення та зміни необхідної інформації на сайті повинна задовольняти власника сайту. Для реалізації цих цілей використовується CMS - Система Управління Сайтом. Підключивши CMS, ви зможете самостійно, управляти життям вашого сайту, не привертаючи фахівця ззовні, заощадите гроші і час, і отримаєте повну незалежність від фахівців-розробників. Використовуючи систему управління сайтом, співробітники Вашої компанії зможуть самостійно управляти вмістом сторінок і структурою сайту, міняти контент на сторінці сайту, додавати і видаляти фотографії, вводити нові розділи, сторінки, додавати інформацію в каталог продукції або послуг, оновлювати прайси і багато іншого ... можливість самостійно (за допомогою співробітників Вашої компанії) розвивати свій сайт дає максимальну ефективність від його роботи. Наприклад, співробітники відділу кадрів, маючи доступ в певний розділ, можуть за лічені хвилини додати нову вакансію; відділ маркетингу або продажів можуть повністю управляти своїми розділами, додавати продукцію в каталог, міняти прайси нальоту, і т.д. Для цього не треба спеціальних знань мов програмування, достатньо рівня простого користувача персональним комп'ютером.

Управління сайтом будь-якої складності відбувається зі звичайної програми перегляду веб-сторінок (браузера), з будь-якого місця, де є доступ в Інтернет. Причому керувати сайтом можуть кілька людей одночасно.

Однією з ключових особливостей CMS системи є її наочність і простота використання. Власнику сайту немає необхідності мати у себе додаткове програмне забезпечення (php і html редактори, ftp клієнти і пр), все що необхідно, можна реалізувати безпосередньо в будь-якому браузері, яким Ви переглядаєте Інтернет сторінки. Все здійснюється легко і просто.

Для особистого індивідуального користування нами розроблено проект Тестовий сайт , де в режимі реального часу Ви можете створити свій сайт і редагувати його через CMS-систему:
- Створити і редагувати "Головну" сторінку Вашого сайту, на якій ви можете розмістити ключову, визначальну інформацію про себе або вашої організації, з фотографіями, схемами та малюнками. CMS - редактор дозволяє на сторінки сайту додавати зображення і файли в pdf форматі,
- Сторінку "Новости" заповніть вашими поточними новинами. У лівій колонці сайту, в стислому вигляді, будуть відображатися анонси найсвіжіших - гарячих новин. У міру накопичення новин, старі новини не втрачаються, а переходять в архів, який також можна переглядати,
- На Сторінці "Галерея" Ви можете розміщувати і підписувати фотографії. Закачувати можна фотографії необхідних Вам розмірів, CMS - система автоматично зменшить фото до встановлених розмірів. Саме ж фото буде клікабельно і реальний розмір ані трохи не постраждає, його можна переглянути при натисканні на зменшену фотографію-прівьюшку. Фотографії можна як додавати, так і видаляти,
- Сторінка "Про нас" говорить сама про себе, розміщуйте на ній, що душа забажає в кращому для вас вигляді,
- "Контакти" - станиця, на якій можна розмістити контактну інформацію по якій з Вами можна зв'язатися: ПІБ співробітників та їх email адреси.

Ознайомиться з роботою і простотою механізму управління сайтом через " Систему адміністрування сайту "Ви можете скориставшись, розробленим спеціально для Вас тестовим сайтом. У цьому розділі Вам надається унікальна можливість абсолютно безкоштовно створити сайт і випробувати на ньому механізм управління ресурсом. Перейди за посиланням "Перейти на тестовий сайт", реєструватимуться, заходь в свій аккаунт і починай працювати над створенням свого сайту.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com