Saturday, March 21, 2015

Найпоширеніші помилки веб-дизайну

У процесі створення Інтернет сайту, як найважливішого інструменту у реалізації бізнесу, особлива увага приділяється розробці веб-дизайну. При цьому дуже важливо не допустити помилок, які б мали серйозні негативні наслідки. Ось найпоширеніші з них:

1. Неточний облік даних тестування ресурсу на різних браузерах (залежно від версій і типів браузерів одна і та ж інформація може виводитися в різних формах).

2. Завантаження додаткових програмних модулів веб-дизайнерами часто не провадиться (за їх відсутності перегляд у штатному режимі не доступний).

3. Не проводиться аналіз роздільної здатності монітора (при розробці сайту обов'язково потрібно брати до уваги цей фактор, оскільки з часом дозвіл постійно збільшується. За статистичними даними ця цифра сягає 0,5 дюйма в рік. Якщо розглядати хронологічний порядок, то в 2000 році дозвіл найбільш затребуваних моніторів становило 600х800 пікселів, а в 2007 році-1240х1024. Сьогодні ці дані ще вище).

4. Розробниками не враховуються всі фактори, які безпосередньо впливають на тривалість завантаження сторінок, а саме: швидкість підключення користувача і самого сервера, його завантаженість, загальні параметри сторінки. Сторінку не можна перенасичувати графікою, так вона буде набагато довше грузиться, а користувач не стане чекати.

5. Помилки технічного характеру (наприклад, незагружаемую зображення, гіперпосилання, по яких не здійснюється перехід. Таким чином, виникають проблеми з індексацією сайту пошукачами, тобто вкладення замовника можуть не виправдатися. Адже клієнт, який не отримує потрібну інформацію, не роздумуючи йде на сторінку конкурентів).

6. Ефект недотягнутих сторінок сайту (це підриває імідж власника сайту, і з часом така Інтернет сторінка може поповнити ряди занедбаних).

7. Формування складної розгалуженої системи навігації при створенні сайтів (вона повинна бути максимально простою, щоб будь-який користувач міг легко отримати доступ до цікавить його інформацією. Адже якщо для того, щоб з якоїсь конкретної сторінки користувач міг перейти на головну, йому необхідно використовувати кілька натискань, він може заплутатися, і не захоче продовжувати пошуки в лабіринті).

8. Неможливість зміни розміру шрифту при перегляді сторінки користувачем (навіть такий незначний факт може знизити показники відвідуваності, а, значить, і рівень прибутку власника сайту).

9. Відсутність карти сайту (таким чином, користувач не зможе чітко орієнтуватися в сторінках. Крім того, хороша карта полегшує процес індексації Інтернет ресурсу пошуковими системами).

10. Однією з самих найважливіших і грубих помилок у веб-дизайні є наявність граматичних помилок. Виявивши їх, користувачі, не замислюючись, йдуть з такої сторінки, оскільки сайт у них не викликає довіри. Користувачі хочуть працювати з грамотними серйозними людьми.

11. При створенні сайтів не враховується різниця відображення квітів на моніторах, а безпечна кольорова палітра не використовується, тобто розробки майстри не будуть відповідати дійсності.

12. Зловживання плаваючою рекламою, в тому числі з музичним супроводом. Все це може дратувати користувачів, особливо, якщо з'являється при попаданні на сайт реклама не відповідає спрямованості даного Інтернет ресурсу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com