Tuesday, March 24, 2015

Так скільки в SEO-тексті повинно бути ключів?

Сьогодні фахівці з SEO (так називається оптимізація сайтів для стабільного просування в пошукових системах) розходяться в думках про те, скільки ключів повинно бути в гарному SEO-тексті. Якщо раніше цей показник був більш-менш стабільним - від чотирьох до шести відсотків тексту, - то тепер написаний тематичний текст може підняти сайт в пошукових навіть з показником в один відсоток, а то менше. З чим це пов'язано? Робота пошукачів теж не стоїть на одному місці, ці системи теж удосконалюються, їх творці вчаться обходити сторінки, які можуть похвалитися лише кількістю ключових слів.

Багато експертів вже схиляються до того, що орієнтуватися при наповненні сайтів потрібно не на пошуковики, а виключно на читачів. У топ-списки потрапляють тексти, взагалі не оснащені спеціально вставленими ключовими фразами. Але справа в тому, що сам текст цікавий тим, хто шукає інформацію по темі. Його прочитали один раз, внесли до списку вибраного, порадили переглянути друзям - і справу зроблено, відвідуваність сайту зростає. Пошуковики перебудовуються, і тепер сам ключ не обов'язково повинна бути вписана так званим прямим входженням, ключові слова так чи інакше будуть згадані в тематичному тексті, так що напружуватися з ключами не варто.

Поки що стандарти SEO вказують, що бажано поєднувати цікавий зміст сторінок наново створюваного сайту з наявністю необхідного мінімуму ключових запитів в текстах. Спробуйте, створюючи обличчя сайту, вкласти в нові тексти те, що змусить читачів захотіти ще раз відкрити ці сторінки. Механічне заповнення текстів приманками-ключами - це вже вчорашній день, якщо не позавчорашній. Один-два ключа повинні стати своєрідною "дверцятами", за яку цікаво буде заглянути навіть випадковим гостям.

При роботі над серйозними веб-розробками необхідно збирати цілу команду фахівців. Задачу можна спростити, якщо використовувати ит аутсорсинг , що дозволяє знизити витрати на проведення робіт, і оперативно отримати результат. Така схема стає все більш популярною.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com