Tuesday, March 24, 2015

Повне керівництво по створенню сайтів

Як зробити сайт? - Щодня мільйони людей задаються даним питанням. Хтось тільки вчиться їх створювати, хтось вже їх створює. Щодня "всесвітня павутина" поповнюється сотнями сайтів і десятками тисяч блогів. Створення сайтів - справа непроста. Потрібно вчити мови програмування, знати якісь скрипти, домени, хостинги .

Але вся ця інформація не так страшна. Якщо зануритися в сайтостроение "з головою", то все виявиться простіше. Варто навести план по вивченню сайтобудування.

Ось він:

1. Вибір специфікації і теми сайту.

2. Вибір Content Management System (CMS) або системи управління контентом.

3. Домен для сайту.

4. Хостинг для сайту.

Отже, тепер кожен пункт стоїть розібрати детальніше:

1. Тема майбутнього сайту. Основні цілі.

На самому початку варто визначитися з основною темою сайту. Найкраще, якщо Ви будете фахівцем в обраній темі сайту. Не варто "розпорошуватися" на багато тем, буде достатньо однієї. Також пам'ятайте, що люди люблять оригінальність, і не бійтеся бути новатором у своїй галузі.

2. Система управління контентом.

У мережі є велика кількість безкоштовних CMS- Joomla, WordPress і так далі. З їх допомогою процес створення сайту і його подальшого адміністрування стає не такою складною роботою!

3. Домен.

Домен - це ім'я вашого сайту в Інтернеті. Наприклад, google.com, yandex.ru. Варто вибирати зрозуміле, що запам'ятовується доменне ім'я на популярних доменних зонах .ru, .com і т.п. Не варто користуватися безкоштовними доменами, так як вони мають довгі і незрозумілі імена. І так, безкоштовний хостинг часто говорить про несерйозність проекту.

4. Хостинг

Хостинг - це місце вашого сайту в Інтернеті. Коштує воно по-різному: від 50 рублів і більше. Чим більше інформації Ви плануєте зберігати, тим більше Вам потрібно платити за хостинг.

Реклама фірми "Домстрой" допоможе дізнатися про діяльність фірми і яку продукцію вона пропонує на даний момент. До складу асортименту фірми входить продукція, яка є покрівельними матеріалами бездоганної якості.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com