Tuesday, March 17, 2015

Створення сайтів | Редизайн сайту

Навіщо потрібен редизайн сайту.

Редизайн сайту, це цілеспрямоване захід спрямований на оновлення дизайну як окремих сторінок сайту, так і всього інтернет-проекту. Що має свої чималі плюси, які впливають на частоту відвідуваності веб-сайту, підвищуючи попутно індекс цитування вашого веб-сайту в пошукових машинах, що автоматично виводить ваш сайт на більш верхні позиції в пошукових системах. Оновлений дизайн завжди привертає до себе увагу і викликає інтерес у відвідувачів сайту, особливо це стосується гостьових книг, форумів, чатів, форми замовлення, і сторінок сайту, де розміщується інформація призначена для скачування її користувачем. І звичайно окремої, важливою особливістю редизайну, є редизайн головної сторінки вашого web-сайту. Користувач, заходячи на ваш сайт, в першу чергу потрапляє на головну сторінку сайту, і приємно здивований, виявивши новий варіант дизайну вашого веб-сайту, приємні враження, що відкладаються психіки, змушують пройтися його по всіх сторінках вашого сайту, - нове завжди викликає інтерес і манить ... Природно, що обноружів новий дизайн web-сайту, користувач поділиться своїм відкриттям із знайомими, викликавши тим самим у них інтерес на відвідування вашого веб-сайту. Користувача база вашого web-сайту збільшиться, ваш сайт автоматично стане більш популярним, ніж був раніше, ступінь важливості вашого інтернет ресурсу помітно зросте в "очах" пошукачів помітно зросте і ви вийдете на більш високі позиції видаються пошуковими машинами.

Редизайн веб-сайту звичайно можна і не робити, але тим немение, причини, що обумовлюють редизайн, як такої, рано чи пізно подводятм власника сайту до необхідності даного виду оновлення, тим більше, що немає суворої необхідності повної переробки web-сайту, аналітики рекомендують виробляти редизайн веб-сайту як мінімум, раз на два роки.

Необхідність редизайну сайту викликана наступними умовами:

1. Дизайн web-сайту з часом "старіє". Дизайн веб-сайту не тільки приїдається, але так само носет собою фактор тимчасового морального старіння - це об'єктивний і свого роду неминучий процес. У нашому світі немає нічого стовідсотково консервативного, все змінюється, життя не стоїть на одному місці, і дизайн, сам по собі, так само не стоїть на одному місці, він не "заморожений", він постійно видає у світ свої оновлення та модифікації, що неминуче змінює і стиль і моду. Це обумовлює його (дизайну) фактор старіння.
У нашому світі старіє все. Куплений вчора престижний: телевізор, автомобіль, комп'ютер, - сьогодні вже минулий день. Те ж саме відбувається і з веб-сайтом. Життєвий цикл web-сайту, як правило, не перевищує 5 років. Після закінчення цього терміну потрібно його повна, або хочаб часткова, але, тим не менш, конструктивна переробка.
Заходячи на ваш сайт відвідувач насамперед, бачить дизайн сайту. Преждле ніж встигнути сконцентруватися на інформації (контенті) сайту, і піти гуляти по посиланнях, відвідувачеві сайту, вперше чергу в очі "кидається" сам дизайн web-сайту. Складається психологічний образ сайту. І не можна, як кажуть, ходити в одній футболці 10 років, так само і кожному веб-сайту, потрібен своєчасний редизайн.

2. Банери та інша реклама на сайті з часом так само приїдається і застаріває.

Будь web-сайт, містить рекламну інформацію того чи іншого роду, і далеко не кожен відвідувач сайту хоче бачити на ньому вчорашній день. Веб-сайт, на якому періодично не змінюється реклама, має високий відсоток уаустіть свого клієнта. Для стимуляції уваги підвищення користувальницької клієнтури сайту, необхідно періодично міняти рекламу.

3. Компанія або фірма ні коли не стоїть на одному місці, досить часто змінюються маркетингова або PR політика власника сайту. Відбуваються злиття та поділу, змінюються фірмові кольори, логотипи, відбувається зміна або оновлення фірмового стилю компаній і т.п. Все це призводить до "старіння" дизайну сайтів компанії.

4. Закони розвитку фірми вимагають зміцнення іміджу компанії. Дизайн, часто, змінюють просто тому, що це модно. Серйозним кроком, для підтримки і підвищення репутації є наявність у компанії корпоративного сайт. Веб-сайт - це чудовий PR інструмент.

Якщо ви хочете, щоб ваш веб сайт на вас повноцінно працював, потрібно постійно працювати над його дизайном.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com