Tuesday, March 17, 2015

Створення сайтів | Розкрутка сайту

Розкрутка (promotion) і просування веб сайту складається з декількох цілеспрямованих, логічно послідовних дій, які, часом для більш стійкого положення сайту у верхніх позиціях пошукових машин, можуть займати тривалий час. Розкрутка сайту один з необхідних етапів, який повинен "пройти" сайт, перш ніж він потрапить на верхній позиції пошукових машин. Але потрапити "у перший ряд", це ще мала частина справи, сайту необхідно в цьому першому ряду зміцнитися, втриматися і не пускати туди конкурентів а це вже робота для професіоналів, що займаються розкручуванням і оптимізацією веб-сайту. Вебмастер, зробивши сайт, передає його в руки оптимізатора і розкручика, які якраз і "вибудовують" ефективність роботи вашого сайту в інтернет мережі. Вебмастера роблять сайти, щоб їх допомогою збільшити продажі свого малого бізнесу. Але тільки не багато вебмастера можуть вивести в океан Рунета сайти великих підприємств галузей промисловості на передові позиції.
• Оптимізація веб сайту
• Просування і розкручування веб сайтів
• Підтримка, супровід web-сайтів

Оптимізація веб сайту

Оптимізація сайту під пошукові системи (від англ. SEO). Оптимізація сайту під пошукові системи - спеціальні дії, спрямовані на поліпшення позиції Вашого сайту в результатах пошуку в пошукових системах по замовленим вами пошуковим словам (keywords). Коректна пошукова оптимізація зводиться до грамотного структурування інформації на сайті.

Оптимізація сайту під пошукові системи - найефективніший спосіб рекламної компанії в Інтернеті. Основна перевага пошукової оптимізації - залучення цільових відвідувачів на Ваш сайт, на протязі тривалого часу. На відміну від банерної реклами в Інтернеті - ефект зберігається не лише під час її проведення, а й на досить тривалий період.
Просування і розкручування веб сайтів

Просування сайту (від англ. Web Promotion). Просування сайту - це дія, спрямована на збільшення відвідуваності сайту, посилення впізнаваності бренду (компанії), залучення нових відвідувачів до самого сайту або продукції (послуг) на сайті. Просування сайту включає в себе розробку стратегії просування, проведення структурної та пошукової оптимізація сайту, створення та проведення рекламної кампанії в Інтернеті та інше.
Підтримка, супровід web-сайтів

Підтримка сайту - це регулярні оновлення і додавання інформації на сайт, підтримка динамічних розділів (магазин, новини, форум).
Просування і розкручування веб сайтів

Студія веб-дизайну Creastate має великий досвід в розкрутці сайтів різної тематичної спрямованості, серед наших клієнтів: агентства нерухомості, студії дизайну, інтернет-провайдери, магазини, політики і музиканти, бази відпочинку і спрортівние організації, артисти, художники і фотографи. Широкий спектр наших Роботи, представлені в портфоліо , говорить про те, що нам цікаві всі види діяльності, представлені на ринку України. Просування сайтів наших клієнтів здійснювалося по пошукових запитах різного ступеня конкурентності. Період просування сайту займає 2 - 3 місяці. Ми постійно ведемо моніторинг поточного стану сайту в результатах пошуку і, в разі необхідності, вносимо корективи. Перед початком розкрутки, ми виконаємо роботи з оптимізації вмісту сторінок сайту. Семантичне ядро ??запитів, становить основу оптимізації. Семантичне ядро ??створюється виходячи з профілю діяльності компанії і цілей, поставлених перед сайтом, або генерується на основі існуючих сторінок сайту. Семантичне ядро ??- це набір фраз і слів, точно характеризує Вашу цільову аудиторію. На етапі оптимізації сайту студія web-дизайну Creastate виконає наступні роботи: Аналіз, вибір і створення списку пошукових виразів і фраз. Наповнення сторінок сайту пошуковими словами.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com