Saturday, March 14, 2015

Створення сайтів | Різновиди web сайтів

Для зручності орієнтації в сфері сайтостроительства, веб сайт и делятса на:
- Сайт візитка,
- Корпоративний сайт,
- Промо- сайт,
- Інтернет-магазин,
- Інтернет портал,
- Іміджеві сайт и і п ...
Такий поділ зазвичай прив'язується як певній кількості сторінок сайту, так і до складності програмного забезпечення та динамічної мобільності сайту. Передбачається, що сайт-візитка є статичним сайт ом і містить 1-5 сторінки. Корпоративний сайт - динамічно мобільний і містить 15-30 редагованих сторінок, а інтернет-магазин - може налічувати і сотні сторінок. В даний час вартість створення сайт а вважається тотожне сукупної не кількості сторінок, а в основному рівню динамічності і редагований сайт а. Спочатку такий підхід був обумовлений технологією створення веб сайт ів, - кожна сторінка створювалася і розроблялася окремо вручну, тому основним критерієм визначення трудовитрат, а значить і собівартості, був саме обсяг сторінок сайт а.

В даний час багато сайт и, містять сотні сторінок не зажадали від їх власників багатомільйонних інвестицій на створення. Пов'язано це з тим, що колесо для Інтернету давно придумано - це ряд технологій, що дає можливість автоматизувати додавання на сайт будь-якої нової інформації. Сайт и, розроблені з використанням таких технологій називаються «динамічними», а якщо автоматизація відсутній - називаються «статичними».

Так само не менш важливим фактором, ніж вартість проекту зі створення сайт а, є вартість підтримки та просування (розкручування) сайт а в мережі Інтернет. Не мало випадків, коли компанія, заплативши один раз за створення сайту, змушена постійно звертатися до студії з проханнями додати, видалити або змінити будь-яку інформацію на сайті. Оперативність і актуальність вмісту сайту в цьому випадку часто залишає бажати кращого. Тому не варто звертатися в невідомі, сумнівні web студії.

Сьогодні створення сучасного веб-сайт а не повинне бути для компанії самоціллю. Сайт, як і всі інші фінансові вкладення повинен не просто окупитися, але й активно працювати на користь власника, т. Е. Служити завданням, заради яких і була задумана його розробка, наприклад - залучення нових клієнтів, підвищення лояльності партнерів і постачальників тощо ...

Функції та структура сучасного сайту. не є жорстко фіксованою, - в сайт будь-якого типу можна додати будь-які функції з іншого типу сайт а чи ж додати механізми вирішення індивідуальних для кожної компанії завдань.

Cайт візитка

Сайт -візітка - один з найпоширеніших тип сайт ів. Він розробляється з єдиною метою - представляти компанію або окремої людини в мережі Інтернет. Зазвичай, створення сайт а візитки не відрізняються особливою складністю. Вартість і терміни проекту сайту візитки мінімальні.

Сайт візитка - це не дорогий сайт. Основне призначення сайт ов-візиток, це іміджеві та рекламні функції, що сприяє підвищенню рейтингу компанії, це дає можливість дізнатися про фірму більш широкому колу людей. Але, незважаючи на уявну простоту створення, мінімальну ціну і строки, неварто довіряти створення сайт а-візитки своєї компанії непрофесійним людям.

Все більша кількість людей звертається до Інтернету в пошуках інформації про фірму або її послуги. На основі враження, яке залишиться після відвідин сайт а-візитки і буде складатися загальна думка відвідувача про Вашу фірму. Відповідно, привабливий дизайн, що запам'ятовується сайт а, ретельно підібраний текст (контент), швидкість завантаження сайт а й зручність користування (інтерфейсу) сайтом вкрай важливі. З'єднати всі ці компоненти і створити гарний сайт під силу лише досвідченим професіоналам.

Є помилка, що після створення сайт а-візитки і розміщення його в мережі Інтернет він сам знайде свою цільову аудиторію. Так можливо залучити лише випадкових відвідувачів на сайт. Сайт-візитка, як і будь-який інший Інтернет-проект зажадає конкретних заходів з просування, для того, щоб потрапити в каталоги пошукових машин і з часом стати відвідуваним ресурсом.

Ми пропонує Вам повний комплекс послуг по проекту створення красивих сайт ов-візиток і їх подальшої розкрутки. Інтернет дозволить зробити вашу компанію впізнаваною в короткі терміни і з меншими витратами, ніж вимагають обичне засоби реклами.

Промо-сайт

Промо- сайт - це проект створення сайтів цілеспрямовано в рекламних цілях, що розробляється для on-line підтримки нового продукту, послуг або окремих заходів. Як правило, промо сайт и створюються в рамках рекламної кампанії і їхнє існування регламентовано рамками рекламної компанії. Інформаційне наповнення і вид промо- сайт а цілком підпорядковані його завданням:

Яскравими, креативними і нестандартних засобів формувати позитивне ставлення цільової аудиторії до нового продукту або послуги компанії. В даному випадку пріоритетна форма, а не зміст - запам'ятовується і ексклюзивний веб дизайн, велика кількість ілюстративного матеріалу. Створюються промо- сайт и часто на основі flash технологій і містять відеоролики, ігри та презентації.

Ще одне важливе завдання промо- сайт а -вистроіть діалог з потенційними споживачами, відповідно обов'язкова наявність інтерактивних елементів: опитувань, систем голосування, форумів і т.д. Обов'язкова умова - залучення потенційних споживачів в процес взаємодії з продуктом і послугою з отриманням від них зворотного зв'язку.

Однак слід пам'ятати, що сам по собі промо- сайт не є достатнім інструментом проведення рекламної акції - ефективність його роботи значною мірою залежить від підтримки іншими видами рекламних носіїв - як онлайнових, так і офлайнових.

Корпоративний сайт

Грамотно спроектований корпоративний сайт - це повноцінний інструмент бізнесу, який має вплив на всю діяльність компанії, на її взаємодія з клієнтами та партнерами, і на маркетингову політику в цілому. Вартість створення корпоративного сайт а може бути порівнянна з вартістю розробки серйозних програмних продуктів.

Основна перевага Корпаративная сайт а - це функціональність. Перебувати на доброму та грамотному корпоративному сайт е так само зручно, як в самому офісі компанії - під рукою у відвідувача або потенційного клієнта весь вибір продукції і послуг з докладним описом - як текстовим так і медійним, включаючи зображення, звук або навіть відео. Є можливість проконсультуватися в режимі on-line у ??фахівця компанії.

Клієнт в будь-який момент може отримати інформацію про новинки продукції, можливих умовах оплати та доставки. І, звичайно ж, у розпорядженні клієнта знаходиться весь спектр юридичної та технічної документації, що створює основу для лояльного ставлення замовника до компанії.

Ще одним важливим аспектом роботи корпоративного сайт а є система управління сайт ом або Content Management System - CMS. Кожен серйозний ресурс складається з широкого набору інструментів, що автоматизують всі процеси моніторингу, адміністрування і нарощування сайт а.

1) візуальний редактор вмісту сайту (контенту сайту), що дає можливість складати тексти так само, як ми це робимо в ворде, вставляти зображення і таблиці, а так само прикріплювати файли, не володіючи при цьому спеціальними технічними навичками і знаннями, і не замислюючись при цьому, як саме відбувається додавання матеріалів на сам сайт.
2) можливість у довільному режимі змінювати структуру сайт а, т.е.добавлять і видаляти нові розділи і сторінки в ресурс, використовуючи дружній і зрозумілий на інтуїтивному рівні інтерфейс.
3) можливість інтегріраціі сайт а з внутрішньої складської програмою компанії і перенесення бази даних на сайт однією кнопкою.
4) детальна і зрозуміла система статистики, яка дає можливість відстежити шлях какждого відвідувача в надрах сайту.
5) розмежування прав доступу до панелі адміністрування сайту і ще багато іншого

Дизайн корпоративного сайт а не може бути створений за шаблоном - зовнішній вигляд кожної сторіночки розробляється індивідуально і таким чином, щоб кожен її елемент сприяв впізнаваності компанії та відповідав фірмовому стилю, дотримуючись при цьому сучасних тенденцій web дизайн а і юзабіліті (зручності сайту).

Корпоративний сайт стає живим ланцюгом між компанією, її партнерами і клієнтами. Корпоративний сайт може стати центром спілкування та обміну інформацією; може дати поштовх у розвитку нових напрямків бізнесу фірми і збільшення її частки на ринку.

Ознайомиться з роботою і простотою механізму управління сайтом через " Систему адміністрування сайту "Ви можете скориставшись, розробленим спеціально для Вас тестовим сайтом. У цьому розділі Вам надається унікальна можливість абсолютно безкоштовно створити сайт і випробувати на ньому механізм управління ресурсом. Перейди за посиланням "Перейти на тестовий сайт", реєструватимуться, заходь в свій аккаунт і починай працювати над створенням свого сайту.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com