Tuesday, March 31, 2015

Просування контентом або як просунути сайт текстами?

Просування контентом або як просунути сайт текстами? Контент - король всьому! Якщо тексти на вашому сайті релевантні пошуковим запитам і цікаві користувачам, то ресурс автоматично просувається в пошуковій видачі.

Чому? Тому що пошукові роботи аналізують не тільки зміст статей, а й поведінка користувачів. Тобто враховується час знаходження на сторінці, і кількість переглянутих сторінок - це називається поведінковий фактор.

Правильна та ефективна розкрутка сайту в пошукових починається з підготовки текстів і регулярному розміщенні їх на власному сайті. Тексти на вашому сайті постійно аналізуються пошуковими роботами і якщо часто додавати нові статті, в яких містяться відповіді на пошукові запити користувачів, то пошуковики почнуть сприймати ваш ресурс як корисний і цікавий користувачам.
Механізм просування сайту контентом

Механізм просування сайту контентом заснований на дотриманні декількох правил. Використовуючи наступні рекомендації, ви гарантовано отримаєте бажаний результат.

    Всі тексти обов'язково повинні бути унікальними. Копіювати статті з інших сайтів - можна, інакше пошукові роботи будуть сприймати це як плагіат і поставляться до сайту з недовірою.
    У заголовках і текстах повинні обов'язково міститися ключові фрази. Пошукові запити завжди містять ключові фрази. Це те, що вводять користувачі в рядок пошуку, коли шукають те, що їх цікавить.
    Важливо обов'язково включати ключові фрази як в заголовки з тегом Н1, так і підзаголовки з тегом Н2 і використовувати їх в тегах Title і Description.
    Ключові фрази обов'язково повинні бути ТОЧНИМИ. Для їх визначення можна скористатися сервісом wordstat.yandex.ru
    Тексти на сайті не повинні бути просто набором ключових фраз, важливо щоб вони були цікаві користувачам і максимально розкривали тему.
    Публікація нових текстів бажана з частотою 2-3 рази на тиждень. Чим частіше оновлюється сайт, тим частіше його відвідують пошукові роботи. Для них це означає, що ресурс живе, оновлюється і розвивається.
    Контент повинен бути релевантним - відповідати тематиці сайту. Якщо статті дійсно цікаві та корисні, то їх дійсно будуть читати і рекомендувати своїм друзям.

Продвижение контентом - веб студия Аванзет a1z.ru
Для просування сайтів наших клієнтів ми робимо наступне:

    Проводимо аналіз статистики в бізнес сегменті
    Складаємо список ключових запитів , які необхідно просувати
    Проводимо аналіз існуючого контенту на предмет відповідності просуваються запитам і перевіряємо тексти на унікальність
    Формуємо семантичне ядро для сайту
    Рівномірно розподіляємо обнародувано запити по релевантним сторінкам
    Готуємо нові СЕО оптимізовані тексти і включаємо в них обнародувано запити
    Робимо внутрішню перелинковку на просувні сторінки сайту з нових текстів
    При перелинковке обов'язково прописуємо у посилань атрибут Title

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com