Friday, March 27, 2015

Навіщо потрібен свій сайт?

Зараз, в століття розвинених інтернет-технологій, створення свого власного сайту часто служить способом заробляння грошей, часом навіть чималих. Монопод для телефонів Iphone, наприклад, рекламований на такому створеному сайті за його хорошою відвідуваності допоможе окупити кошти, витрачені на створення сайту в короткі терміни. З'явиться можливість не залежати від свого начальника, не ходити на роботу, а грамотно просуваючи свій сайт в інтернеті, багато подорожувати, фотографуючи себе самого за допомогою монопода.

Звичайно, щоб зробити свій власний затребуваний сайт, який приносить непогані доходи, необхідно перш потрудитися над його створенням, наповненням хорошими цікавими статтями, описами товарів з барвистими ілюстраціями. Насправді, сам сайт зробити не дуже складно. Тут не треба оформляти ніяких ліцензій, збирати документи або проходити перевірки. Можна зробити його самому або замовити фахівцям. Складніше наповнювати його щодня новою інформацією, щоб зацікавити відвідувачів. Втім, і цю роботу теж можна доручити фахівцям, наприклад, копірайтерам.

    На своєму створеному сайті можна отримувати гроші кількома способами:

    Розміщення контекстної реклами, самого безпечного виду заробітку, щоправда, для цього у сайту повинна бути хороша відвідуваність. До контекстним видів реклами також відносять розміщення різних тізерів, банерів. Відвідуваність сайту при цьому виді заробітку повинна бути не менше 1000 відвідувачів на добу.
    Продавати посилання на біржах, теж непоганий спосіб заробити, заробіток при цьому буде залежати від великої кількості постійно оновлюваних статей на сайті і з ТИЦ не менше 10. Тут навіть відвідуваність не дуже важлива.
    Ну і продаж, природно, своєї власної інформаційної продукції. Це можуть бути кулінарні книги з особливими вашими рецептами, навчальні власні курси чи тренінги по бізнесу, в'язання, перукарського мистецтва і т.п. що добре, так це те що, одного разу створивши свою цінність для продажу і розмістивши на своєму сайті, надалі вона продається багато разів, приносячи доходи власнику сайту.

Маючи свій власний сайт, отримуючи в результаті хороші доходи з нього, можна дозволити собі відпочивати, їздити по світу, подорожуючи по різних екзотичних, наприклад, країнам. Палка для Селфі може допомогти фотографувати самого себе з використанням монопода для Iphone в найнесподіваніших ракурсах.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.myyunku.com www.nicesoft.ru www.naqatube.com www.nurotaxtb.uz www.pushkin-museum.ru www.pozitiff.info www.rap-z.ru www.qazaqpen-club.kz www.russkie-pesni.com www.rixtechtools.com